Historie van de Winkel

De damesmode winkel Cappuccino heeft een lange geschiedenis in de Laren. De vorige eigenaresse, mevrouw C. Wakker, is in 1992 met deze modewinkel aan de Sint Janstraat in Laren gestart, toen nog met de naam Benetton. In de jaren na 2010 is zij ook andere kledingmerken gaan verkopen. Dit ging erg goed en in het jaar 2015 heeft zij vervolgens de naam gewijzigd in de huidige naam ‘Cappuccino’.
 
In 2019 heeft zij te kennen gegeven met de winkel te willen stoppen. Yvonne werkte toen als oproepkracht al soms bij Cappuccino en samen met haar zus Gabriëlle is het plan ontstaan om de winkel over te nemen. Met ingang van 1 februari 2020 is deze overname formeel geworden en zijn de 2 zussen eigenaar van deze prachtige winkel, midden in het centrum van Laren.
Voor deze 2 zussen in Fashion is de cirkel daarmee rond. Vanuit de winkel kijken zij de PC van den Brinkweg in.
De straat waar zij zijn geboren en opgegroeid, hoe mooi is dat !
Als zussen delen ze uiteraard hun familieband maar ook hun passie voor kleding, lifestyle en omgang met mensen. Helaas is Yvonne in februari 2023 na een kort ziekbed overleden. Gabriëlle zet samen met het trouwe team van medewerksters deze mooie winkel voort.